Előfizetői tartalom

Vezeti a régiót a pesti parkett

Portfolio
A kedvező fejlett piaci hangulat a délelőtt során egy kicsit elromlott, ám még így is kitart a tegnapi pozitív fordulat a világban. Ezek eredőjeként a BUX 1%-os emelkedésben az elmúlt napoknál alacsonyabb, 3,6 milliárd forintos forgalom mellett. A ma délutánra várható lakáshitelekkel kapcsolatos hazai bejelentés a jövő héten érkezik majd, így a továbbiakban a délutáni fontos amerikai makroadatok adhatnak majd irányt a piacoknak.

A BUX ezzel a mai 1%-os emelkedésével a régió élén halad a román piaccal egyetemben, míg a sor végén ma a cseh piac kullog.A vezető hazai blue chipek közül az OTP 0,7, a MOL 1,2, a Richter 1,6, a Magyar Telekom 0,7%-os emelkedést mutat. Az OTP a 6100 Ft-os szintjénél küzd, míg a MOL, a Richter és a Telekom számára rendre a 24 000, 36 000, 550 Ft jelenti a fontos ellenállást....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés