Előfizetői tartalom

A nap végén megtántorodott a magyar tőzsde is

Portfolio
Jó hangulatban indult a kereskedés ma az európai tőzsdéken és a kora délutáni órákig meg is tudták tartani a pluszokat a vezető indexek. A záráshoz közeledve azonban mínuszba fordultak az európai tőzsdék, amiben a mai vártnál rosszabb amerikai makroadatok is szerepet játszottak. A BUX komoly esést szenvedett el a nap végén, de még így is pluszban zárt.

Napközben még kifejezetten optimistán várták az európai tőzsdék a délutáni makroadatokat, amelyek viszont végül csalódást okoztak. Ennek eredményeként az amerikai indexek lefelé vették az irányt a nyitást követően és az európai részvénypiacok is mínuszba fordultak. A magyar tőzsde az élen járt egész nap az európai részvénypiacok között és bár az utolsó percekben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés