Előfizetői tartalom

A jegybank segítette az OTP-t

Portfolio
Újabb mozgalmas hete volt a befektetőknek, akik a jegybanki ülések mellett az amerikai munkaerőpiaci adatokra figyeltek, melyek azonban csalódást okoztak. A nemzetközileg meghatározó központi bankok mellett a hazai jegybank is ülésezett, mely egy három pilléren alapuló hitelprogramról döntöttek. Mindezek fényében a BUX mérsékelt emelkedést könyvelhetett el a héten, melyhez a MOL kivételével az összes nagypapír hozzájárult.

Újabb egy mozgalmas hetet tudhatnak maguk mögött a befektetők: a héten többek között számos jegybank tartott kamatmeghatározó ülést: míg az EKB és a BoE szolgált meglepetéssel, addig a japán kormány egy igen jelentős monetáris lazításról döntött, mely értelmében az eszközvásárlási program (éves) keretösszegét 50 000 milliárd jennel (530 milliárd dollárral) növelték....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés