Előfizetői tartalom

A félelem esést hozott Amerikában

Portfolio
A befektetők sokáig reménykedtek, hogy a politikusok között megállapodás születhet még pénteken a költségvetési szakadék elkerüléséről, erre azonban nem került sor, ami a kereskedésre is rányomta a bélyegét. A vezető indexek mind eséssel zártak, a Dow 1,2 százalékkal került lejjebb, az S&P 1,1 százalékkal, míg a Nasdaq 0,9 százalékkal. A nagyobb esés a kereskedés utolsó fél órájában következett be. Az ötödik napja tartó esés világossá teszi, hogy a befektetők úgy látják 2013 első heteiben is folytatódhat a huzavona.

2012. december 28. 22:03 Megosztás Kiábrándultság húzta le az indexeket Komoly eséssel zárták a kereskedést a vezető amerikai indexek. A Dow 1,2 százalékkal értékelődött le, 158 pontos esés után 12 938 ponton állapodott meg. Az S&P 1,1 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés