Előfizetői tartalom

A Fed-en a világ szeme (QUAESTOR)

Portfolio
Az előttünk álló héten az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed szerdai kamatdöntő ülése, és az azt követő, esti sajtótájékoztatón elhangzó kommentár határozhatja meg a kereskedés irányát, mivel a befektetők utalásokat várnak a piacokat eddig jelentős mértékben támogató kötvényvásárlási program jövőjével kapcsolatban. A Fed ülése mellett a tovább sorjázó vállalati eredmények és az első negyedéves amerikai GDP-adat szintén piacbefolyásoló hatású lehet.

Ezen a héten az S&P 500 indexet alkotó vállalatok közül 180 társaság közli negyedéves számait. Az eddig jelentő vállalatok 75%-a vártnál kedvezőbb profitról, míg 69% a vártnál magasabb árbevételről számolt be. A jelenlegi várakozások szerint az összesített profitnövekedés 15%-ot, míg az összesített árbevétel-növekedés 9%-ot tehet ki az elő negyedévben év/év alapon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés