Ingatlan

Budapesten nyílik a régió első Hard Rock hotelje

Portfolio
A pesti bulinegyed közepén nyílik meg a régió első Hard Rock hotelje. A seminole indiánok által birtokolt világcég egy 133 szobás, négycsillagos szállodát avat várhatóan 2019 elején - írja a Napi.hu.
Erőteljes európai terjeszkedésbe kezd a floridai székhelyű Hard Rock Hotel hálózat. Budapest mellett Berlinben, Londonban és Máltán is szállodát nyit a cég. A Budapestre tervezett 133 szobás négycsillagos hotel a lánc többi tagjánál kisebb lesz, és ebben nem nyitnak Hard Rock Cafét, az ugyanis már évek óta működik a belvárosi Vörösmarty téren.

A Budapesti szálloda a VI. kerületben az Ó utca és a Nagymező utca sarkán, az egykori Instant szórakozóhely területén kap helyet, ahol az épület Nagymező utcai frontját meghagyják, de mögé egy teljesen új épületszerkezet kerül.

A szobák átlagos mérete 25 négyzetméter lesz és a hotel alatt egy 70 férőhelyes garázst is kialakít a beruházó. A helyszínhez egy étterem, egy kis konferenciaközpont és egy ajándékbolt is csatlakozik majd.

A Hard Rock jelenleg 74 országban működtet 174 kávézó-éttermet, 11 kaszinót és hoteleket. A hotelek európai láncához egyelőre egy Tenerifén és egy Ibizán működő hotel tartozik. Londonban jövőre adnak át egy 900 szobás új szállodát, két évre rá pedig a berlini és a máltai hotelek készülhetnek el.

A budapesti belváros felértékelődési folyamatába illeszkedik az építés alatt álló luxusapartmanok mellett a Hard Rock Hotel építése is, ami jól mutatja, hogy az egy évtizeddel ezelőtt még kihasználatlanul álló épületek fejlesztésében egyre több befektető lát lehetőséget. Ez a tendencia a következő években azt eredményezheti, hogy az eredetileg ideiglenes megoldásnak szánt romkocsmák egy része fokozatosan kiszorul a főváros központjából, teret adva a magasabb értékű ingatlanfejlesztéseknek.

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Liberty Hotel_big, tribe