Előfizetői tartalom

Nekifut Demján a Westend II.-nek

Portfolio
Európa egyik legnagyobb, többségi magyar tulajdonban lévő ingatlanberuházója, a TriGránit 2011-es tervei között szerepel, hogy júniusban újraindul a WestEnd II fejlesztésének előkészítése - írja az Ingatlan és Befektetés. A válság utáni eredményeket soroló összeállítás alapján a lap azt is írja, hogy az utóbbi másfél évben több mint 36 millió euró (9,7 milliárd forint) osztalékot fizetett ki a cég.

A Nyugati pályaudvar szomszédságában lévő Westendtől északra tervezik felépíteni a 300 000 négyzetméteres új plázát, ám Demján Sándor már többször kénytelen volt elhalasztani a beruházást. Az építés előkészítéséről már nagyjából tíz éve beszéltek, 2006-ban úgy tűnt tűnt, hamarosan elindul az építkezés. Két évvel később, 2008 végén viszont úgy, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés