Előfizetői tartalom

Európa-szerte növekedés az ingatlanok értékében

Portfolio
Franciaországban és a közép-kelet-európai régióban pozitív irányban mozdultak el az ingatlanértékek. - hangzott el a CB Richard Ellis (CBRE) ötödik alkalommal megtartott Befektetési Reggelijén. A CBRE "Európai befektetői szándék" 2011-es felmérésében Németország átvette az első helyet az Egyesült Királyságtól, mint a legvonzóbb célország. Regionális összehasonlításban, a közép-kelet-európai régió Nyugat-Európa és Ázsia mögött a harmadik helyen végzett, növelve vonzerejét. A CBRE 2011-es Értékbecslési Monitorjának elemzése kapcsán kiderült, hogy az ingatlanértékek változása pozitív, ám csak fokozatos, a bérleti díjak és a hozamok jelentős mozgásának hiányában.

A CBRE által 2011-ben ismét elvégzett "Európai befektetői szándék" felmérésben részt vett közel 400 befektető véleménye alapján Nyugat-Európa továbbra is a legvonzóbb régió a befektetési célú vásárlások területén. Németország és a közép-kelet-európai régió - benne pedig különösen a lengyel piac - Skandinávia és Spanyolország lett versenyképesebb szemükben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés