Előfizetői tartalom

A Zara Európa királya - De kik követik a listán?

Portfolio
A Zara az egyetlen kereskedő Európában, amely minden fontosabb kiskereskedelmi piacon jelen van, így vezeti a lefedettségi listát. A Zarát a H&M követi, 96%-os lefedettséggel, majd sorra a többi ismert márka. A prémium márkákat a Tommy Hilfiger, a luxus kategóriát pedig a Max Mara vezeti, derül ki a Jones Lang LaSalle legfrissebb elemzéséből.

A kiskereskedelmi ingatlanpiacról többet is megtudhat a november 22-én megrendezésre kerülő Portfolio.hu Property Investment Forumon. Jelentkezzen most! A 100%-os lefedettséggel bíró Zarát a H&M követi, 96%-kal, majd a The Body Shop, a Bennetton, a Mango, a Lush, a Tommy Hilfiger, a Timberland és a Foot Locker 80% feletti lefedettséggel szerepelnek az előkelő listán.Prémium kategóriás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés