FONTOS Itt a bejelentés: meghosszabbították a lakossági napelemes pályázat befejezési határidejét!
 
Előfizetői tartalom

Több a tégla, kevesebb a panel - Egyre fontosabb az értékállóság

Portfolio
A válság nemcsak az ingatlan adásvétel évről-évre csökkenő darabszámában mutatkozik meg, hanem a lakástípusok iránti keresletben is. A lakásvásárlók az ár mellett egyre jobban kezdenek odafigyelni az értékállóságra, így a megvásárolt lakások számában kezd visszaesni panelek aránya a tégla építésű ingatlanok javára, derül ki a Duna House Barométeréből.

A 2009-es nagy ingatlanpiaci ár- és tranzakcióesés egyben azt is magával hozta, hogy ez és a 2010-es év első felében látható elmozdulás történt a vásárlók lakástípusok szerinti preferenciájában. Bár a téglaépítésű lakásokat vásárolták mindig is legnagyobb arányban, az érintett időszakban mégis látványos csökkenés volt tapasztalható ebben a szegmensben, mégpedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés