Előfizetői tartalom

Nem gettót épít a kormány, hanem otthonokat - Első 80 lakás márciusra

Portfolio
A kormány következetesen végre fogja hajtani a már korábban kidolgozott 5 pontos akciótervet, ezt hangsúlyozta Dr. Kovács Zoltán a Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkár, Szaló Péter a Belügyminisztérium területrendezési és építésügyi helyettes államtitkárának és Bukodi Károly Ócsa város polgármesterének a szociális lakásépítésről tartott tájékoztatóján.

Nem változott a kormány elhatározottsága a Nemzeti Eszközkezelő felállításáról és végig viszik a korábban meghirdetett programot, mondta Kovács. Ócsa határában biztosan elindul a szociális lakásépítés, ám nem ez lehet az egyetlen helyszín, ahol a jövőben ilyen típusú fejlesztés valósuljon meg. További vizsgálatok folynak, és amennyiben arra szükség van, legalább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés