Ingatlan

Válassz magadnak új lakást a bűnözési mutatók alapján

Portfolio
A nemzetközi trendeknek megfelelően alkotta meg az FHB legújabb ingatlanpiaci termékét, az Otthontérképet, melyet Hürkecz Attila, az FHB Bank Zrt. főmunkatársa mutatott be a sajtó képviselői előtt. Az új termék, az Otthontérkép nem csak arra ad választ, hogy hol található egy ingatlan és mennyi az ára, hanem tiszta képet kaphatunk a városrész nyújtotta szolgáltatásokról, az aktuális mikroszintű lakáspiaci helyzetről, avagy a környék bűnözési adatairól.
Az FHB új termékét, az Otthontérképet ingyenesen kínálja a felhasználók számára, így nem csak a befektetők számára lehet hasznos alkalmazás, hanem mindenki számára, aki vagy vásárolni akar, vagy csak érdeklődik a lakáspiac éppen aktuális helyzete után. A nemzetközi példákat alapul vett hazai szolgáltatás a legfrissebb hiteles adatokkal, a legnagyobb megbízható adatbázissal, grafikonokkal és térképekkel segíti a lakáspiac útvesztőjében eligazodni vágyókat.

Az FHB a magánembereken túl a kisbefektetőknek, a professzionális nagybefektetőknek, a kisebb és nagyobb ingatlanfejlesztőknek, valamint az állami szerveknek, közintézményeknek és kutatóintézeteknek is ajánlja a legújabb ingatlanpiaci szolgáltatását. A cég ezen felül is ad néhány tippet, leginkább a lakossági ügyfelek területén, hogy kiknek is segíthet az új alkalmazás. Az Otthontérkép hasznos lehet első lakást vásárlók számára, egyetemistáknak és szüleiknek, Budapestre beköltözőknek, visszatelepülőknek egyaránt.

Az Otthontérkép technikailag négy fő elemből áll. Ezek a vizuális megjelenítés, a kvalitatív és kvantitatív információk, valamint a stock és flow információk, mint az ingatlanpiaci helyzetkép grafikonokkal, térképekkel és táblázatokkal alátámasztva. A térképeken átfogó képet kaphatunk Budapest egy-egy városrészéről, az adatokból pedig pontos képet kaphatunk a kínálatról, az értékesített lakások számáról, vagy akár a kínálati és értékesítési árakról.

Az FHB azok után, hogy úttörő módon elindította a Lakásárindexét, majd az Energiatanúsítványát, valamint egyéb ingatlanpiaci szolgáltatásait, most egy mindenki számára ingyenesen elérhető és hiánypótló, az egész régióban egyedinek minősülő lakásvásárlást segítő szolgáltatást indít Magyarországon.

Az Otthontérkép oldala április 17-től érhető el a www.otthonterkep.hu weboldalon.
Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Mi az értelmetlen befektetés?

Értelmetlen befektetés az, ami a dráguláson kívül semmire sem képes? Vagy önmagában a drágulás tényétől máris nem lehet az? Egyik olvasónk vendégcikkben elmélkedik arról, lehet-e... The

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Duna Terasz_Vista_kivitezes_julius