Az egész hétvégére lezárják a Szabadság hidat
Ingatlan

Az egész hétvégére lezárják a Szabadság hidat

MTI
Lezárják péntek estétől vasárnap éjfélig a Szabadság hidat az Európai Unióhoz csatlakozás 20. évfordulója alkalmából tartandó rendezvény miatt, a lezárás miatt a közúti és a közösségi közlekedésben is változások lesznek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön.

Május 3-án, pénteken 18 órától 5-én, vasárnap éjfélig lezárják a Szabadság hidat, valamint esténként a Fővám teret és a Közraktár utcát a Bakáts utca és a Fővám tér között. A pesti oldalon a kiskörúti 47-es, 48-as és 49-es villamos helyett az 3-as és 4-es metróval, valamint a 9-es és 72-es járatokkal, Pest és Buda között pedig a 4-es metróval, illetve a 7-es és a 133E busszal lehet utazni.

A Szabadság híd lezárása miatt a Veres Pálné utcából nem lehet kihajtani a Vámház körútra, helyette a Só utcán át érhető el a Belgrád rakpart, és onnan az esti órák kivételével vissza lehet hajtani a Vámház körútra is.

Közölték: minden este (pénteken 21 órától, szombaton és vasárnap pedig 19.30-tól 24 óráig) lezárják a Vámház körutat is a Fővám tértől a Lónyay utcáig. Ebben az időszakban a Belgrád rakpartról, illetve a Salkaházi Sára rakpartról csak a Havas utca felé lehet majd tovább haladni. A Vámház körút-Lónyay utca csomópontból nem lehet a Vámház körútra a Szabadság híd felé kanyarodni. A Közraktár utcában a Boráros tér felől érkezőket a Bakáts utcán át a Lónyay utcába terelik. A Közraktár utcában a Fővám tér és a Bakáts utca közötti szakaszon a Salkaházi Sára rakpart felé, illetve a Boráros tér felé is lehet közlekedni.

A turistabuszok számára esténként a Fővám tér környékén kijelölt terelőutak nem járhatók. A Boráros tér felől érkező autóbuszok csak a Bakáts utca-Lónyay utca útvonalon tudnak továbbhaladni. Több villamos- és autóbuszjárat is módosított útvonalon közlekedik.

Címlapkép forrása: Getty Images

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Válságban az autóipar, hatalmas a zuhanás
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
250 milliárd forintnyi állami ingyenpénzt osztottak ki lakásokra eddig