Előfizetői tartalom

Veszik a Suzukit itthon, mint a cukrot

Portfolio
Növekedtek májusban a hazai újautó értékesítések az előző év azonos időszakához viszonyítva, ez már sorozatban az ötödik emelkedő hónap volt a magyar piacon. A Suzuki előretörése folytatódik, az eladások közel ötszöröződtek az elmúlt hónapban és ezzel a második legnagyobb szereplő lett májusban a hazai autópiacon - derül ki a Datahouse adataiból.

4581 darab újautót regisztráltak 2012 májusában Magyarországon, ami közel 20%-os emelkedésnek felel meg az előző év azonos időszakához viszonyítva. Ez már sorozatban az ötödik hónap volt, amikor emelkedni tudtak az eladások év/év alapon. Ha azonban a hosszabb távú tendenciákat nézzük, optimizmusra nem igazán lehet okunk. A 2008-as pénzügyi válság közepette a hazai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés