Előfizetői tartalom

Van Magyarországnak B terve?

Portfolio
Magyarország képes magát a piacról finanszírozni, de a magas hozamok, így például a befektetésre nem ajánlott kategória után látható 9%-os hozamszintek szükségessé teszik a megállapodást a nemzetközi szervezetekkel - válaszolta Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára a Reuters hírügynökség kérdésére. Az államtitkár jelezte azt is, hogy a kormány kész megváltoztatni a december végén elfogadott, számos nemzetközi bírálatot kapott új jegybanktörvényt.

Az államtitkár a hírügynökségnek nyilatkozva Bécsben megismételte: mielőbb megoldást akar találni az Európai Bizottság által kifogásolt törvények ügyében a magyar kormány annak érdekében, hogy az ügy ne kerüljön az Európai Bíróság elé. Az együttműködést már többször jelezte a mai nap folyamán Orbán Viktor miniszterelnök:Kapcsolódó cikkünk2012.01.18Orbán:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés