Előfizetői tartalom

Vajon mennyire bátor még az MNB?

Portfolio
Ezen a héten megtudhatjuk, hogy a Magyar Nemzeti Bank mennyire bátor még a kamatvágásokkal kapcsolatban, és kiderülnek a legfrissebb munkaerő-piaci statisztikáink is. A nemzetközi színtéren úgy gondoljuk, hogy az Egyesült Államok első negyedéves nemzeti össztermékének a felülvizsgálta különösen érdekes lesz. A piaci szereplők szerint, a már eleve tragikus növekedési számnál is rosszabb eredmények láthatnak napvilágot csütörtökön.

Leginkább az Egyesült Államokból érkező makroadatokkal leszünk elfoglalva ezen az egyébként meglehetősen csendes héten. Kedden a tartós cikkek rendelésállománya lesz az első fontos adat, ami kapcsán markáns lassulásra számítanak a befektetők. Ezt követően a lakáspiaci árak egyik legfontosabb indikátora érkezik, a Case-Shiller index. Ennek kapcsán a piaci konszenzus szintén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés