Előfizetői tartalom

Újabb megrázkódtatás éri az uniót? - A profik válaszolnak!

Portfolio
Magas államadósság, gyenge munkaerőpiac a dél-európai államokban, a szélsőséges politikai erők térnyerése, fizetési mérleg válság, értékalapú válság - ezek azok a veszélyforrások, amelyek magával ránthatják az egész Európai Uniót az általunk megkérdezett alapkezelők és elemzők véleménye szerint. Többen neveztek meg lehetséges válságországokat: ilyen lehet Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Szlovénia vagy Horvátország.

Negyedik és egyben utolsó elemzői, alapkezelői körkérdésünkben aziránt érdeklődtünk, hogy érheti-e jövőre újabb megrázkódtatás az Európai Uniót, fókuszba kerülhet-e egy újabb uniós tagállam, amely egy újabb válság gócpontja lehet. A válaszokból azt olvashatjuk ki, hogy 2014 a törékeny növekedés éve lehet, számos veszélyforrás leselkedik ugyanis az egész térségre....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés