Előfizetői tartalom

Soros: Ha Németország nem él lehetőségeivel, hagyja el az eurózónát!

Portfolio
Ha Németország nem mutat hajlandóságot arra, hogy lehetőségeit kihasználva életet leheljen az európai gazdaságba, el kell hagynia az eurózónát - véli Soros György. Soros szerint az adósságválság miatt az Európai Unió egy teljesen új irányba tart. A tagországok két csoportra oszlanak: hitelezőkre és adósokra. A megosztottság tartós lesz.

A magyar származású milliárdos befektető, Soros György legfrissebb, az eurózóna problémáit boncolgató írása, a "New York Review of Books" holnapi számában jelenik meg. Ebben Soros kritikus véleményt fogalmaz meg Németországgal, szerinte ugyanis Németországnak megvannak a lehetőségei a növekedés élénkítésére, csak egyelőre nem élt azokkal. Ha továbbra is így tesz, akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés