Előfizetői tartalom

Rendkívüli ülést hívott össze Sarkozy

Portfolio
Nicolas Sarkozy elnök rendkívüli találkozót hívott össze a francia kormány több tagjával pénteken, reagálva a hírre, miszerint országa elvesztette a Standard & Poor's-nál AAA besorolását - írja a Reuters. Francois Baroin pénzügyminiszter a Dow Jones jelentése szerint esti tévényilatkozatában megerősítette a leminősítés hírét.

Magyar idő szerint este negyed nyolckor megérkezett az elnöki palotába Francois Fillon miniszterelnök - közölte a hírügynökség, hozzátéve: a találkozón Francois Baroin pénzügyminiszter és szóvivője is megjelent. A Financial Times értesülései szerint Franciaország és Ausztria egyaránt elveszítheti AAA besorolását, a francia Les Echos pedig arról tudósított, hogy forrásai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés