Előfizetői tartalom

Rendkívül fontos találkozóra készül az EKB elnöke

Portfolio
Miután a spanyol, francia és a német kormány támogatását már megszerezte az eddiginél rugalmasabb válságkezelés érdekében az Európai Központi Bank elnöke, most az ellenálló német jegybankelnök meggyőzésére készül - jelentette péntek este két jegybanki forrásra hivatkozva a Bloomberg. Az értesülés - amely aktívabb EKB felőli piaci beavatkozások irányába mutat - már a péntek esti kereskedés során jelentősen tovább javította a részvénypiaci hangulatot, igaz az euró nem tudott tovább erősödni a dollárral szemben. Piaci összefoglalónk:

Kapcsolódó cikkünk2012.07.27Kilőttek az amerikai tőzsdék: 2%-os emelkedésekAz EKB elnöke, Mario Draghi egy csütörtöki londoni konferencián már számos piaci szereplő számára meglepő jelét tette annak, hogy az eddiginél rugalmasabb válságkezelésre is hajlandó a jegybank, tekintettel a hatalmas (kötvény)piaci feszültségre az eurózónában.Kapcsolódó cikkünk2012.07.26Megvették...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés