Előfizetői tartalom

Rendkívül fontos találkozó készül Brüsszelben - Mi múlik ezen?

Portfolio
Felpörögnek az események a Magyarország ellen folyó túlzott deficit eljárásban is a következő hetekben, hónapokban. Ezek első állomása a szerdai Orbán-Barroso találkozó Brüsszelben. Legutóbb tavaly áprilisban hatalmas forintszárnyalás indult meg az egyeztetés után. Mindez azt is jelenti, hogy az előttünk álló időszakban - a jegybankelnök-váltás mellett - érheti még a befektetőket meglepetés Magyarországgal kapcsolatban egészen a kora nyári időszakig, amíg az EU pénzügyminiszteri tanácsa "ítéletet" nem hoz a túlzott deficit eljárás ügyében.

A kormány számára rendkívül fontos presztízskérdésként számon tartott túlzott deficit eljárás miatt a következő hetekben újra előtérbe kerül Budapest és Brüsszel viszonya. Ennek idei első állomásaként értelmezhető Orbán Viktor brüsszeli látogatása, ahol találkozik az Európai Bizottság elnökével, José Manuel Barrósóval. A Bizottság szóvivőjének korábbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés