Előfizetői tartalom

Mire jó a devizások mentőcsomagja? Külföldi elemzői vélemények

Portfolio
A legfrissebb jelzések szerint mégsem ma, hanem a hét második felében jelenthetik be a kormányzati illetékesek és a bankok azt a megállapodást, ami a nehézségekkel küzdő devizaalapú jelzáloghitelesek megsegítéséről szól és amellyel kapcsolatban több nagy külföldi bankház is előzetes véleményt nyilvánított az eddig ismert keretek mellett.

Általánosságban egyet értenek a külföldi szakértők abban, hogy az aktuális devizaárfolyamoknál lényegesen alacsonyabb szinten rögzítendő törlesztési árfolyam inkább csak időnyerésre jó, a problémákat tehát jövőbe tolja. A forint árfolyamára és a lakossági fogyasztásra gyakorolt hatást csekélynek gondolják a szakértők. A témában Elizabeth Andreew, a Nordea...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés