Előfizetői tartalom

Mi lesz a nyugdíjasokkal és a devizahitelesekkel?

MTI
Többek között a földpályázatokról, a devizahitelesek megsegítéséről, a magánnyugdíjakról és a kivándorolt magyar fiatalokról is vitázott hétfőn a parlament. Emellett törvényben rögzítette a parlament a rezsicsökkentést: a hétfőn elfogadott jogszabály a földgáz, az áram és a távhő árának január 1-jén bekövetkezett csökkentése mellett előírja a víz- és a szemétszállítási díjak tízszázalékos csökkentését július 1-jével.

A devizahitelesek sorsa is terítékre kerül jövő szerdán a Portfolio.hu hitelezési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Újabb rezsicsökkentés A fideszes javaslatra elfogadott törvény alapján a díjcsökkentést kötelező feltüntetni a számlán. Ha az elmarad - és a fogyasztóvédelmi hatóság megállapítja a szerződésszegést -, a szolgáltatónak tízezer forint kötbért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés