Előfizetői tartalom

Kiszivárgott: újra a bankokat sarcolhatja meg a kormány (2.)

Portfolio
Az utolsó simításokat végzi a kormány a konvergencia programon, ami a legújabb megszorító csomagot fogja tartalmazni a költségvetési hiány csökkentése érdekében - írja az origo. A portál értesülései szerint jövőre 50-100 milliárd forintos bevétel származhat a pénzügyi tranzakciók megadóztatásából, a tárcák kiadásait 40 milliárd forinttal csökkentik még idén.

Ismét megsarcolja a bankszektort a kormány a legújabb megszorító csomag keretében - írja a portál a konvergencia programról megszerzett információi alapján. Az intézkedéstervet már a kormány mai ülésén véglegesíthetik, majd egy-két héttel később küldik el Brüsszelbe a konvergencia programot, ami ezt a csomagot is tartalmazza. Ahogyan az eddig is ismert volt, az idei évben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés