Előfizetői tartalom

Óvatosságra int Weber

Portfolio
Korai lenne azt feltételezni, hogy az adósságválsággal kapcsolatos problémák nem súlyosbodnak tovább - véli Axel Weber. Az Európai Központi Bank kormányzótanácsának tagja tegnap Frankfurtban elmondta, hogy több oka is van annak, amiért óvatosnak kell lennünk. Weber a kedvezőtlen gazdasági kilátásokat hangsúlyozta.

A kedvezőtlen gazdasági kilátások, a pénzügyi szektor megoldásra váró problémái, illetve az eladósodás irányába mutató költségvetési trendek miatt fokozott óvatosságra int Axel Weber. Az Európai Központi Bank Kormányzótanácsának tagja szerint az, hogy mi vár ránk 2011-ben elsősorban azon múlik, hogy sikerül-e a történtekből a megfelelő tanulságokat levonni. Az adósságválsággal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés