Előfizetői tartalom

Orbán: minden eddiginél nagyobb a tét

Portfolio
A médiatörvény körüli nemzetközi felháborodásra reagálással kezdte mai parlamenti beszédét Orbán Viktor kormányfő napirend előtti felszólalásában a tavaszi ülésszak első napján. Szavai szerint a kormány a támadást visszaverte. Ezt követően a miniszterelnök az elmúlt hetekben-hónapokban meghozott főbb gazdasági és politikai intézkedéseket sorolta fel. Érdemi konkrétumokat - a várakozások ellenére - nem említett a küszöbön álló költségvetési intézkedéscsomagról, amely mint kiderült: március közepén jöhet. Múlt héten a Fidesz frakcióvezetője az intézkedésekkel kapcsolatos kérdésekre úgy reagált: ezekről szó lesz a mai kormányfői beszédben. A csomag bejelentésével kapcsolatos néhány hetes csúszás mellett érdemi forintreakció nem mutatkozott az euróval szemben a beszéd alatt, illetve azt követően sem.

A mai ülésnappal kapcsolatos előzetes:Kapcsolódó cikkünk2011.02.14 07:57 Ma megoldhatja a masnit Orbán a csomagonA kormány a támadást visszaverte Orbán beszéde elején néhány technikai adat felsorolása után kijelentette: "A médiatörvény ürügyén támadást indítottak Magyarország ellen, ... és a magyaroknak kijáró tiszteletet megsértették, de a kormány ezt a támadást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés