Előfizetői tartalom

Orbán: Új rendszer épül az EU-s források kifizetéséhez

Portfolio
A kis- és mikro vállalkozások fejlesztésére koncentráló Új Széchenyi terv keretében még 1700 milliárd forintra lehet pályázni, a terv népszerűségét pedig jelzi, hogy átlagosan percenként érkezik egy új pályázat a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséghez - mondta Orbán Viktor, aki az NFÜ mai rendezvényén az ügynökség legfőbb reform pontjairól adott számot. A pályázati rendszer javításához tartozik, hogy a kormány egy 50 milliárd forintos önerő alapot hoz létre az elégtelen önerővel rendelkező vállalkozások segítésére - tette hozzá.

2007 és 2013 között a programok teljes keretösszege 8209 milliárd forint, amiből eddig 2720 milliárd forintot fizettek ki 30 750 projektre. Jelenleg nagyjából 1700 milliárd forint értékben lehet még pályázni - mondta Petykó Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnöke, az elmúlt évek eredményeit értékelve. Az idei első pályázatok kiértékelése már megtörtént,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés