Előfizetői tartalom

Orbán Brüsszelben: van B-tervünk

MTI
A görög választások beszakították az ajtót és beköltözött a félelem - fejtette ki csütörtöki brüsszeli sajtótájékoztatóján Orbán Viktor, aki azt is elárulta, hogy az uniós találkozón csak olyan hozzászólás hangzott el, amely szerint Görögországnak maradnia kell az euróövezetben. A miniszterelnök tájékoztatása szerint a kormánynak van terve arra, hogy mit kell csinálni, ha Görögország mégis kilépne az eurózónából. A kormányfő arról is beszélt, hogy az EU közép-európai tagországai közös javaslatcsomagot terjesztenek elő a gazdasági növekedés érdekében.

Saját javaslatcsomag Az Európai Unió közép-európai tagországai közös javaslatcsomagot terjesztenek elő a gazdasági növekedés uniós ösztönzésének lehetőségeire - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Brüsszelben. Az előző éjjeli kötetlen EU-csúcstalálkozó témáihoz kapcsolódó csomag - amelynek kezdeményezője a magyar kormányfő - tervezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés