Előfizetői tartalom

Nem mond le Kadhafi, menekülnek a külföldiek

Portfolio
A Líbiát több mint 40 éve irányító Kadhafi televíziós beszédében megerősítette, hogy nem kíván távozni országa éléről. "Mártírként fogok meghalni, mint a nagyapám" - mondta. Közben az ellenzékiek újabb városokat vontak irányításuk alá, a külföldi cégek pedig megpróbálják kimenekíteni munkavállalóikat. Már a Vegyépszer dolgozói is elhagyták Líbiát.

"Mártírként fogok meghalni" Munammar Kadhafi igen idegesnek tűnt, amikor bő egy órával ezelőtt megszólalt a líbiai állami televízióban. Azt mondta, hogy ő nem egy elnök, aki lemondhat. "Mártírként fogok meghalni, mint a nagyapám" - mondta a tetőtől talpig barna ruhába öltözött Kadhafi. Ezzel együtt persze megpróbálta menteni a menthetőt és a lakosságot ismét maga...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés