FONTOS Tényleg zuhan egyes élelmiszerek ára: mutatjuk a rekordereket
 
Előfizetői tartalom

Nem kap havi plusz kétmilliót Járai

Portfolio
A Parlament pénteki ülésén a képviselők zárószavazás előtt vitatkoztak Magyarország pénzügyi stabilitásáról szóló törvényjavaslatról és az ehhez kapcsolódó zárószavazás előtti módosítókról. Rogán Antal beszédében elmondta, hogy Matolcsy György javaslata a Költségvetési Tanács elnökének fizetéséről támogathatóbb, ezért a frakció azt támogatja. Ezek szerint a KT jelenlegi elnöke, Járai Zsigmond nem kap havi közel kétmillió forintos fizetést.

Ahogyan arról beszámoltunk, a pénteki zárószavazás előtt álló stabilitási törvényhez két olyan zárószavazás előtti módosító javaslat is érkezett, ami a Költségvetési Tanács elnökének javadalmazását érinti. Rogán Antal kormánypárti képviselő a KT elnökének (aki most Járai Zsigmond, az előző Fidesz-kormány pénzügyminisztere) a havi átlagos bruttó bér kilencszeresét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés