Előfizetői tartalom

Az Európai Bizottság is megvizsgálja a Munka törvénykönyvét

Portfolio
Az Európai Bizottság (EB) megvizsgálja majd, hogy az új Munka törvénykönyvéről szóló törvénytervezet, és a majdan elfogadott törvény megfelel-e az európai uniós jognak - erről Andor László, a bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi befogadásért felelős tagja beszélt pénteken Budapesten, ahol az MTI tudósítása szerint találkozott a hat magyar szakszervezeti konföderáció vezetőivel.

Andor László az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége (ASZSZ), az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT), a Liga Szakszervezetek, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ), a Munkástanácsok Országos Szövetsége (MOSZ), valamint a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) vezetőivel tárgyalt. A megbeszélésen részt vett Bernadette Ségol, az Európai Szakszervezeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés