Előfizetői tartalom

Minden szem Magyarországra szegeződik Bécsben

Portfolio
Alig lehetett becsukni az ajtót a Euromoney-konferencán Bécsben, a magyar gazdaságról szóló panelbeszélgetésen - tudósít az Index . A hallgatóság kérdéseiből egyértelműen ki is derült, hogy miért vagyunk mi ennyire népszerűek: a többséget nyilvánvalóan nem a makrogazdasági mutatóink, a bankrendszerünk hitel/betét aránya vagy a magyar befektetési lehetőségek érdekelték, hanem az, hogy a folyosói beszélgetésekben elszabadult hajóágyúként emlegetett Orbán-kabinet intézkedéseit a hazai elemzők hogyan, mivel magyarázzák.

A panelbeszélgetésben Karvalits Ferenc, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke a magyarországi hitelleépülés részleteit és ennek hatásait elemezte, az OTP Bank képviselői a gazdaság helyzetét ecsetelgették, Oszkó Péter volt pénzügyminiszter pedig főként a kormány hibáiról beszélt. Karvalits a beszélgetésen kifejtette, az átalakított különadóknak rövid távon kedvező hatásuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés