Előfizetői tartalom

Mi lesz, ha nem lesz megállapodás az USA-ban?

Portfolio
A részvénypiaci befektetők láthatóan nem örülnek, hogy továbbra sincs megállapodás a 2014-es amerikai költségvetéssel kapcsolatban. Amennyiben keddig nem születne egyezség, úgy több területen leáll az amerikai állam működése. Az alábbi cikkben azt foglaltuk össze, hogy egy esetleges leállás milyen következményekkel jár.

Egyre égetőbb kérdés, hogy vajon az amerikai döntéshozók meg tudnak-e állapodni a 2014-es költségvetéssel kapcsolatban. A piaci szereplők láthatóan nem bíznak ebben, hiszen részvénypiacok ma igen gyengén teljesítettek. A Morgan Stanley számításai szerint négy az öthöz annak az esélye, hogy az amerikai állam kedden leáll, vagyis nem lesz holnapig (keddig) megállapodás....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés