Előfizetői tartalom

Megérkezett az első elemzői reakció a mai Matolcsy-bejelentésekre

Portfolio
A konvergenciaprogram tartalmáról, illetve a véglegesített Széll Kálmán Tervről rendezett mai sajtótájékoztatón inkább csak felszínes információk hangzottak el, illetve azok is összhangban voltak a napközben már kiszivárgottakkal - jegyezte meg gyorskommentárjában Németh Dávid. Az ING Bank elemzője pozitívnak tartja, hogy a kormány inkább a konzervatív, 3-4% körülig gyorsuló gazdasági növekedési előrejelzésekre alapozza a szerkezeti reformcsomagját.

Kapcsolódó cikkünk2011.04.13 14:30Újabb részletek derültek ki a Matolcsy-csomagbólAz elemző úgy látja, hogy a mai sajtótájékoztató csak kevés újdonságot tartalmazott, ugyanakkor az elhangzott információk megerősítették a kormány által már korábban ígért lépéseket, illetve az államháztartási egyenlegjavulás pályáját. Németh Dávid Széll Kálmán Tervvel kapcsolatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés