Előfizetői tartalom

Matolcsy: közel a megállapodás a Bankszövetséggel

Portfolio
A kormány és a Bankszövetség a következő napokban megállapodást fog kötni hat témában- mondta ma Matolcsy György. A cél, hogy a devizahitelesek kikerüljenek abból a helyzetből, amiben vannak. Újságírói kérdésre azt válaszolta Matolcsy György, hogy egy héttel ezelőtt megkapta Surányi úrtól a javaslatot és hogy Surányi György javaslata ott van az asztalon. Mint ismert, a volt jegybankelnök is tett egy javaslatot a devizahitelesek problémáinak enyhítésére.

Az eseményről készült bővebb beszámolónkat alábbi cikkünkben olvashatják:Kapcsolódó cikkünk2011.04.07 15:53 A kormány több intézkedését kritizálja az OECDA nemzetgazdasági miniszter az OECD Út a növekedéshez című kiadvány bemutatóján újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy napi kapcsolatban áll Surányi Györggyel. Tárgyaljuk a bankszövetséggel a lehetséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés