Előfizetői tartalom

Matolcsy megint nyugtat

Portfolio
A nemzetgazdasági miniszter szerint továbbra sincs ok az aggodalomra a 2013-as költségvetést illetően. Matolcsy György képviselői kérdésre adott válaszában tételesen igyekszik eloszlatni a félelmeket (e-útdíjjal, pénztárgépekkel kapcsolatban), és hangsúlyozza, hogy az extratartalékoknak köszönhetően nincs veszélyben az idei 2,7%-os hiánycél teljesülése.

Tóth Csaba szocialista képviselő írásban feltett, "Mi lesz a 2013-as költségvetéssel?"című kérdésére fejtette ki meglátásait válaszlevelében Matolcsy György az idén várható büdzséfolyamatokról. Emlékezetes, az év első napjaiban erősödtek fel az idei költségvetésért aggódó hangok, amikor kiderült, hogy jelentős csúszással készül csak el az elektronikus útdíj...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés