Előfizetői tartalom

Kiszivárogtak Brüsszel kemény feltételei (2.)

Portfolio
Kemény elvárásai lehetnek Brüsszelnek a hitelkeretért cserébe, ezek alapját az országspecifikus ajánlásokban már ismert feltételek adják - írja a hvg.hu a birtokába került bizottsági dokumentumra hivatkozva. Újdonság azonban, hogy a bankadót is felülvizsgáltatná az Európai Bizottság és azt is elvárják, hogy a Parlament addig ne szavazzon a 2013-as büdzséről, amíg arról nem egyeztet a kormány a nemzetközi szervezetekkel.

Július 17-25-ig Magyarországra érkeznek a nemzetközi szervezetek (IMF, EB) delegációi és kezdetét veszi a hivatalos tárgyalássorozat a nemzetközi hitelkeretről. Eddig csak találgatások voltak arra vonatkozóan, hogy mit várhat el Brüsszel a hitelért cserébe, a portál birtokába került bizottsági dokumentum viszont tételesen felsorolja, mit várhat el az Európai Bizottság. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés