Előfizetői tartalom

Kiszivárgott Orbán Viktor értékelése

Portfolio
A Fidesz-frakció több képviselője, sőt Kósa Lajos frakcióvezető is kritizálta a Klik működését a Lillafüreden tartott kihelyezett frakcióülésen. A héten lezajlott szigorúan zártkörű rendezvényen a miniszterelnök azzal nyugtatta párttársait, hogy 2018 után megvizsgálják, érdemes-e fenntartani a szervezetet - számol be az Index.

Az Index információi szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek hosszan kellett magyaráznia az közoktatás átszervezésével kapcsolatos álláspontját. Erre a szombatra beharangozott tanártüntetésen túl azért volt szükség, mert a résztvevők közül is többen aggodalmuknak adtak hangot a kialakult helyzettel kapcsolatban, a Fidesz frakcióvezetője pedig azt fejtegette, hogy bejöttek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés