Előfizetői tartalom

Itt a friss előrejelzés: májusban jutalmazhatják meg Magyarországot

Portfolio
Elsősorban a külső sérülékenység csökkenése és a kordában tartott költségvetési hiány miatt a közeljövőben visszakerülhet a befektetésre ajánlott kategóriába Magyarország a hitelminősítőknél - vélekednek friss elemzésükben a JP Morgan szakemberei. Szerintük elsőként májusban a Fitch hozhatja meg a számunkra olyan fontos döntést.

Mivel a Moody's és a Fitch már pozitív kilátást tart érvényben a magyar adósbesorolásra, ezért jó eséllyel ennél a két cégnél 2016-ban visszakerülhet a befektetésre ajánlott kategóriába az ország - olvasható a JP Morgan legfrissebb feltörekvő piaci elemzésében.Elsőként március 4-én a Moody's tervezi felülvizsgálni a magyar osztályzatot, ők azonban csak tavaly novemberben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés