Előfizetői tartalom

IMF-ügy: fontos időpont vált ismertté

Portfolio
Az Országgyűlés ülésterve szerint a parlament június 4-én szavazhat a Magyar Nemzeti Bankról szóló törvényt módosító javaslatról, és ehhez kapcsolódóan ekkor lesz az alaptörvény módosításának zárószavazása is. A törvénymódosítások jogerőre emelkedését követően pedig megkezdődhetnek a formális tárgyalások az IMF-fel és az EU-val - válaszolta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI kérdésére szerdán.

A tárca írásos válasza szerint: "az Európai Bizottság április 25-én úgy határozott, megkezdődhetnek a tárgyalások Magyarországgal egy készenléti pénzügyi csomagról". A hónapok óta tartó egyeztetések eredményeképp a magyar kormány ezzel jelentős mérföldkőhöz érkezett az előzetes egyeztetések folyamatában - áll a közleményben. Orbán Viktor és Manuel Barroso...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés