Előfizetői tartalom

Goldman: a Fed nem lassít márciusig

Portfolio
Bár lehet úgy értelmezni a legfrissebb munkaerő-piaci eredményeket úgy, hogy "jelentős javulás" történt, de ez mégsem fogja arra késztetni a Fedet, hogy még idén belekezdjen az eszközvásárlások visszafogásába. Egyrészt mert továbbra is dezinfláció látszik és negatív kibocsátási rés, másrészt mert a Fednek először a forward guidance eszközét kell megerősítenie - vélik a Goldman Sachs elemzői.

Eljött-e már az idő? Magyar idő szerint szerdán este nyolc órakor ismerteti döntését a Fed és minden befektetőnek azon kattog a héten az agya, hogy vajon miként ítéli meg a Fed a legfrissebb munkaerő-piaci fejleményeket. A többség szerint még nem jött el a nagy bejelentés ideje és a Fed megvárja a negyedik negyedéves adatok részletes elemzését, hogy nyugodt döntést hozhasson....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés