Előfizetői tartalom

Folyamatosan érkeznek a Matolcsy-csomag részletei

Portfolio
A kormány által ma bejelentésre kerülő strukturális reformprogram első részletei már hétfő este kiszivárogtak. Az értesülések szerint a költségvetés helyzete két év alatt mintegy 900 milliárd forinttal javulna (az idei évhez képest) a reformprogram hatására és jövőre már 550 milliárd forintos megtakarítás jelentkezne a HVG hétfő esti értesülései szerint. Cikkünket a szivárgó információkkal folyamatosan frissítjük.

Milyen hatással járnak az eddig ismert lépések? A gyógyszerkasszát érintő intézkedések egyértelműen kedvezőtlen hírként értelmezhetők a tőzsdei gyógyszergyártók szempontjából:Kapcsolódó cikkünk2011.03.01 09:01 Egis, Richter: mekkora profit elvonás jön?2011.03.01 09:40 Fejest ugrott az Egis, üres a medenceAz eddig kiszivárgott információk alapján a pénzügyi szervezetek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés