Előfizetői tartalom

Erre figyelj! - Terjed az egyiptomi vírus

Portfolio
Az egyiptomi zűrzavaroknak súlyos következményei lehetnek - nyilatkozta tegnap a CNBC műsorában Nouriel Roubini. A sztárközgazdász szerint a napok óta tartó politikai feszültségek kedvezőtlen növekedési és inflációs hatásokkal járhatnak, arról nem is beszélve, hogy növelik annak kockázatát, hogy a közel-keleti térség más országaiban megismétlődik az, ami Egyiptomban.

Tunézia után napok óta az egyiptomi hírektől hangos a sajtó. Egyiptomban a lázadók a 30 éve regnáló Hoszni Mubarak elnök lemondását követelik, az utcai összecsapásoknak már mintegy 150 halálos áldozata van. Az eseményeket tegnap Nouriel Roubini a CNBC televíziós műsorában értékelte. Elmondása szerint a geopolitikai kockázatok egyre nagyobbak, hiszen mint láthattuk mindössze...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés