Előfizetői tartalom

Elküldte a kormány a válaszát - Folytatódnak az IMF-tárgyalások?

Portfolio
A kormány elküldte válaszát szerda reggel a nemzetközi szervezeteknek. Az Európai Bizottság és az IMF részéről még tegnap meg is erősítették a hírt. Varga Mihály tárca nélküli miniszter tájékoztatása szerint valószínűleg az IMF október közepi közgyűlése után folytatódhatnak a tárgyalások. A magyar főtárgyaló bízik abban, hogy idén lesz megállapodás.

Az október 16-i Budapest Economic Forum 2012 című rendezvényünk kiemelt témája lesz az IMF-megállapodás. Október közepe után folytatódnak a tárgyalások Valószínűleg a Nemzetközi Valutaalap (IMF) október eleji közgyűlését követően lesz majd lehetőség érdemben folytatni a pénzügyi mentőhálóról szóló tárgyalásokat - mondta Varga Mihály, a hiteltárgyalásokért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés