Előfizetői tartalom

3,5 százalékos esés az amerikai lakáspiacon

Portfolio
Júliusban 3,5 százalékkal kevesebb használt lakást értékesítettek az Egyesült Államokban, mint egy hónappal korábban, ami az elmúlt nyolc hónapban legrosszabb értéknek számít. Az értékesített használt lakások évesített száma 4670 ezer volt, míg a várakozások 4980-4990 ezer körül szóródtak. A júniusi adatot viszont felfelé korrigálták, 4770 ezerről 4840 ezerre.

A National Association of Realtors (NAR) adati szerint júliusban 3,5 százalékkal kevesebb (évesítve 4670 ezer) használt lakás talált új gazdára az Egyesült Államokban. A függőben levő lakásértékesítések számának emelkedése miatt ugyan sokan az értékesítési aktivitás erősödését várták, ám érdemes említést tenni arról, hogy a közelmúltban a két indikátor közötti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés