Előfizetői tartalom

Davoson a világ szeme - Fókuszban az eurózóna

Portfolio
A világ vezető politikusai, közgazdászai, vállalatvezetői öt napon keresztül a svájci Davosban a globális pénzügyi rendszer - azon belül is elsősorban az eurózóna - problémáiról és világgazdaságot fenyegető kockázatokról tárgyalnak. A résztvevők között szerepel Dimitrij Medvegyev, orosz elnök, Angela Merkel, német kancellár, Jean-Claude Trichet, az Európai Központi Bank elnöke és Nouriel Roubini, közgazdász is.

Mától egészen vasárnapig a svájci Alpok 11 ezer lakosú kis városán, Davoson lesz a világ szeme, hiszen most kerül megrendezésre az idei Világgazdasági Fórum, amelyre a világ minden tájáról érkeznek politikusok, közgazdászok és vállalatvezetők. Az elmúlt évek találkozóit - leszámítva a tavalyit - megbélyegezte a pénzügyi válság és a velejáró pesszimista hangulat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés