Előfizetői tartalom

Csak az ír pénzügyminiszter rosszabb Matolcsynál (2.)

Portfolio
A Financial Times ismét összeállította az Európai Unió pénzügyminisztereinek rangsorát. A Magyarországot képviselő Matolcsy György holtversenyben az utolsó előtti helyen végzett a 19 pénzügyminiszter teljesítményét 3 szempont alapján vizsgáló listán, így a brit üzleti napilap rangsora szerint Oszkó Péteréhez hasonló teljesítményt tudott felmutatni.

Holtversenyben a 17. helyen Matolcsy A brit üzleti napilap minden évben összeállítja az uniós pénzügyminiszterek rangsorát, és a pénzügyi vezetők teljesítményét 3 szempont (politikai, gazdasági és hitelességi) alapján értékeli. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter összességében a 17. helyen végzett holtversenyben a spanyol Elena Salgadoval. Náluk rosszabbul csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés