Előfizetői tartalom

Bod Péter: gyorsan meg lehet állapodni, csak akarni kell

MTI
Bármi legyen is a kialakuló főáram az unióban, ahhoz Magyarországnak alkalmazkodnia kell - mondta Bod Péter Ákos, a Corvinus Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára a Népszavának. Az egykori jegybankelnök szerint az IMF-fel a mindenképpen szükséges hitelről három nap, de maximum három hét alatt meg lehet állapodni, csak akarni kell.

Bod Péter Ákos a lap szombati számában közölt interjúban azt mondta: Európát hiba lenne leírni, és azt sem hiszi, hogy az új térségek felé irányuló kereskedelmi, diplomáciai tapogatózást össze kell kötni a klasszikus térségektől való elfordulással. "Aki ismeri a térségünk meteorológiai viszonyait, az tudja, hogy többnyire nyugatról fúj a szél. Néha Szibéria...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés