Előfizetői tartalom

Billentyűzetet ragadott Orbán Viktor! - "Fontos lépéseket tervezünk" (2.)

Portfolio
A magyarországi médiatörvényt érő kritikák nem fogják elterelni a kormány figyelmét a legfontosabb, az uniós elnökséggel kapcsolatos kérdésről: a gazdaságpolitikáról. Az egyszerű kérdésre, hogy hol van az optimális egyensúly a hiány- és adósságcsökkentés, valamint a foglalkoztatás- és növekedésösztönzés között, eltérő válaszokat adnak az európai országok, de még Amerika és Ázsia is - fogalmaz Orbán Viktor a Financial Times pénteki számában megjelent véleménycikkében.

A magyar miniszterelnök a brit napilapban írt cikkében reagál a magyarországi médiatörvényt ért kemény kritikákra, de emellett kitüntetett figyelmet fordít gazdaságpolitikai kérdéseknek is. Így hangsúlyozza, hogy Magyarország jó irányba tett lépést, amikor Európa elkötelezte magát a szorosabb gazdasági együttműködés iránt. A kormányfő cikkében emlékeztetett arra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés