Előfizetői tartalom

Beindult a fideszes dömping: átírnák a büdzsét

Portfolio
Kedd délutánig a képviselők közel 60 új kapcsolódó módosító indítványt nyújtottak be a jövő évi költségvetésről szóló törvényjavaslathoz. Ezek közül a fontosabb kormánypárti javaslatok főként kiadások közötti átcsoportosításokat és technikai változtatásokat tartalmaznak, a büdzsé lényeges átírásával még kivár a kormány. Pedig az idő vészesen fogy a szeptember végi zárószavazásig és a költségvetés még mindig bizonytalan lábakon áll.

Újabb módosítások Kedden újra megnyitották a 2013-as költségvetés részletes parlamenti vitáját és ezzel párhuzamosan új kapcsolódó módosító indítványokat terjesztettek be a képviselők. Összesen 59 kapcsolódó módosító került a törvényjavaslat mellé, amiből 22 módosítás három kormánypárti honatya nevéhez fűződik. Láng Zsolt javaslata 25 milliárd forinttal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés